Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η γροθιά του Αγουέρο σε οπαδό της Γουίγκαν! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η γροθιά του Αγουέρο σε οπαδό της Γουίγκαν! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Σέρχιο Αγουέρο, ύστερα από τη γροθιά του σε οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτυ ήταν απογοητευμένοι και νευριασμένοι μετά την ήττα από την Γουίγκαν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας, η οποία σήμανε τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Αμέσως μετά το τέλος […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Σέρχιο Αγουέρο, ύστερα από τη γροθιά του σε οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο.

Οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτυ ήταν απογοητευμένοι και νευριασμένοι μετά την ήττα από την Γουίγκαν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας, η οποία σήμανε τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι φίλοι των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν αυτό το σπουδαίο κατόρθωμα.

Ένας εξ’αυτών, φαίνεται πως κάτι είπε στον Αργεντινό στράικερ των «πολιτών» με αποτέλεσμα να τον εξοργίσει και να απαντήσει με γροθιά, ενώ εάν δεν τον συγκρατούσαν οι ψυχραιμότεροι ίσως η κατάσταση να γινόταν ακόμα πιο δύσκολη.

Στο ημίχρονο του αγώνα, επεισόδιο υπήρξε και στη φυσούνα ανάμεσα στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον τεχνικό της Γουίγκαν, Πολ Κουκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις