Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γέμισε με μπαλάκια του τέννις το γήπεδο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γέμισε με μπαλάκια του τέννις το γήπεδο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση Άιντραχτ – Λειψία, ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση καθώς στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν εκατοντάδες μπαλάκια του τέννις τα οποία προήλθαν από τους οπαδούς στις κερκίδες. Με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι το ματς ορίστηκε ημέρα Δευτέρα, κάτι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το δεύτερο ημίχρονο στην αναμέτρηση Άιντραχτ – Λειψία, ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση καθώς στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν εκατοντάδες μπαλάκια του τέννις τα οποία προήλθαν από τους οπαδούς στις κερκίδες.

Με αυτόν τον τρόπο, οι γηπεδούχοι έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι το ματς ορίστηκε ημέρα Δευτέρα, κάτι το οποίο είχε να συμβεί εδώ και 50 χρόνια για την ομάδα της Άιντραχτ!

Πέρα από τα μπαλάκια, είχαν κρεμάσει και ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε «η Δευτέρα είναι για να ξεμεθάς»!

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο με τα μπαλάκια του τέννις.

Πριν από δύο χρόνια, με τον ίδιο τρόπο είχαν διαμαρτυρηθεί οι φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων.

Όπως και να’χει, η Δευτέρα αποδείχθηκε «γούρικη» για την ομάδα της Φρανκφούρτης αφού κέρδισε με σκορ 2-1 και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας ελπίδες να συμμετάσχει στο Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=A7mIpbIzMco

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις