Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

21

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Σκορδά τα πήρε με τον Φερεντίνο, που… τα πήρε με τους καρναβαλιστές (vid)
LIFESTYLE

Η Σκορδά τα πήρε με τον Φερεντίνο, που… τα πήρε με τους καρναβαλιστές (vid)

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χρήστος Φερεντίνος κατά τη διάρκεια παρουσίασης του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, όταν κάποιοι από τους καρναβαλιστές του πέταξαν αφρό και αλεύρι. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και το πάνελ πήρε φωτιά. Η Φαίη Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της με αυτά που άκουγε και ανέφερε τα εξής: «Παιδιά, στα καρναβάλια ήταν. Εγώ πιστεύω ότι […]

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χρήστος Φερεντίνος κατά τη διάρκεια παρουσίασης του φετινού Καλαματιανού Καρναβαλιού, όταν κάποιοι από τους καρναβαλιστές του πέταξαν αφρό και αλεύρι.

Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και το πάνελ πήρε φωτιά. Η Φαίη Σκορδά βγήκε από τα ρούχα της με αυτά που άκουγε και ανέφερε τα εξής:

«Παιδιά, στα καρναβάλια ήταν. Εγώ πιστεύω ότι ο Φερεντίνος είναι πολύ cool άνθρωπος. Εκεί πας για να περάσεις κι εσύ καλά, να κάνεις ότι κάνουν και οι υπόλοιποι. Αν αισθάνεσαι ξένος και δεν θες να είσαι ένα με τον κόσμο, δεν μπορείς να το υποστηρίξεις.

Δεν το έκαναν επί προσωπικού, το έκαναν επειδή το κάνουν όλοι. Κι επειδή είναι ο παρουσιαστής του καρναβαλιού πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση;

Παιδιά τι λέτε τώρα; Είναι καρναβάλι! Δεν το κάνουν επειδή θέλουν να τον αποδοκιμάσουν ή να τον υποτιμήσουν, το κάνουν γιατί το κάνουν και στον διπλανό τους. Δηλαδή, γιατί ένας παρουσιαστής -όχι ο Φερεντίνος- είναι πιο σημαντικός απ’ ότι ο γείτονας; Όταν πας σε ένα τέτοιο περιβάλλον πρέπει να το χαρείς κι εσύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις