Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γκαρθία: «Παλέψτε σαν άντρες για αυτό το σήμα»!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκαρθία: «Παλέψτε σαν άντρες για αυτό το σήμα»!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας, προσπαθώντας να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για τα υπόλοιπα 9 ματς της Super League. Ο Ισπανός τεχνικός, διέκρινε πως αρκετοί παίκτες αγωνίζονταν χωρίς θέληση, αλλά τόνισε πως όλοι πρέπει να «παλέψουν» σαν άντρες για […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, προχώρησε σε μια συγκλονιστική ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας, προσπαθώντας να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του για τα υπόλοιπα 9 ματς της Super League.

Ο Ισπανός τεχνικός, διέκρινε πως αρκετοί παίκτες αγωνίζονταν χωρίς θέληση, αλλά τόνισε πως όλοι πρέπει να «παλέψουν» σαν άντρες για το σήμα του Ολυμπιακού και τον σύλλογο.

Ο επόμενος αγώνας των «ερυθρόλευκων» είναι αύριο (18/2, 19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

«Διέκρινα στα τελευταία παιχνίδια ότι υπήρξε έλλειψη θέλησης από κάποιους παίκτες και αυτό δεν θα το δεχτώ», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά ο Καταλανός και πρόσθεσε:

«Είμαστε εδώ για να παλεύουμε για τον Ολυμπιακό και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη φανέλα, τον κόσμο, που είναι πάντα στο πλευρό μας, αλλά και τη διοίκηση. Παλέψτε λοιπόν σαν άντρες για αυτό το σήμα στα παιχνίδια που απομένουν. Έχουμε εννέα αγώνες μπροστά μας στο πρωτάθλημα, που πρέπει να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις