Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μάστιγα τα φακελάκια- Συνελήφθη κι άλλος γιατρός στην Αττική
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάστιγα τα φακελάκια- Συνελήφθη κι άλλος γιατρός στην Αττική

Του Πέτρου Καρσιώτη Γιατρός Δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία της δωροληψίας και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι ζήτησε «φακελάκι» πεντακοσίων ευρώ από γυναίκα ασθενή για να τη χειρουργήσει. Πρόκειται για 66χρονο γιατρό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ποσό Πρόκειται, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, για 66χρονο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Γιατρός Δημόσιου Νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη από αστυνομικούς της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία της δωροληψίας και συγκεκριμένα για το γεγονός ότι ζήτησε «φακελάκι» πεντακοσίων ευρώ από γυναίκα ασθενή για να τη χειρουργήσει.

Πρόκειται για 66χρονο γιατρό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ποσό

Πρόκειται, όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, για 66χρονο ιατρό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό των πεντακοσίων ευρώ για χειρουργική επέμβαση στην οποία θα προχωρούσε.

Προηγήθηκε καταγγελία στην αστυνομία

Η υπόθεση διερευνήθηκε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από 41χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για τη χειρουργική επέμβαση, η οποία είχε προγραμματιστεί.

Συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης παρέδωσε το προσημειωμένο ποσό

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, προσημείωσαν το παραπάνω χρηματικό ποσό και το παρέδωσαν σε συγγενικό πρόσωπο της 41χρονης, η οποία, σε προκαθορισμένη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του γιατρού, του το παρέδωσε μέσα σε φάκελο.

Αστυνομικοί που επιτηρούσαν διακριτικά, επενέβησαν

Άμεσα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τον 66χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ο παραπάνω φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για δωροληψία υπαλλήλου

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κι άλλοι τρεις γιατροί πιάστηκαν για «φακελάκι»

Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα με προσημειωμένα από την ίδια χαρτονομίσματα τουλάχιστον άλλους τρεις γιατρούς Δημοσίων Νοσοκομείων, οι οποίοι, όπως καταγγέλθηκε από ασθενείς η συγγενείς τους απαίτησαν «φακελάκι» για να προχωρήσουν στην αναγκαία επέμβαση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις