Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε πέσει θύμα ληστών μέσα στο σπίτι του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέληξε ο ηλικιωμένος που είχε πέσει θύμα ληστών μέσα στο σπίτι του

Του Πέτρου Καρσιώτη Διαστάσεις τραγωδίας προσέλαβε η αιματηρή ληστρική εισβολή τεσσάρων δραστών σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πεδινό Καρδίτσας. Μετά από μάχη έξι ημερών να κρατηθεί στη ζωή, ο 77χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που δέχθηκε χτυπήματα από τους δράστες την ώρα της εισβολής, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας όπου είχε μεταφερθεί. Από […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Διαστάσεις τραγωδίας προσέλαβε η αιματηρή ληστρική εισβολή τεσσάρων δραστών σε σπίτι ηλικιωμένων στο Πεδινό Καρδίτσας.

Μετά από μάχη έξι ημερών να κρατηθεί στη ζωή, ο 77χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού που δέχθηκε χτυπήματα από τους δράστες την ώρα της εισβολής, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας όπου είχε μεταφερθεί.

Από την πλευρά της η Αστυνομία, με μεγάλη κινητοποίηση συνέλαβε και οδήγησε στον εισαγγελέα τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι είναι Ρομά και είχαν διαφύγει στα Τρίκαλα και στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Η εισβολή στο σπίτι του 77χρονου όπου διέμενε με την σύζυγό τους και την κόρη τους είχε γίνει στην αρχή της εβδομάδας.

Οι ληστές με ιδιαίτερη σκληρότητα χτύπησαν τόσο τον 77χρονο όσο και τη σύζυγό του.

Ερευνώντας τους χώρους του σπιτιού βρήκαν το ποσό των 550 ευρώ και τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτους.

Με τη βοήθεια της κόρης τους το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρδίτσας όπου ο 77χρονος άφησε την τελευταία του πνοή παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μετά την τραγική εξέλιξη, το κατηγορητήριο γίνεται ακόμη βαρύτερο για τους τέσσερις νεαρούς κακοποιούς καθώς ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας μετέτρεψε την κατηγορία από αυτή της ληστείας σε ανθρωποκτονία με σκοπό τη ληστεία!

Πρώτος, είχε πέσει στα χέρια αστυνομικών λίγες ώρες μετά την ληστεία ένας 24χρονος.

Την περασμένη Τετάρτη είχε συλληφθεί σε περιοχή των Τρικάλων ένας 20χρονος και την Πέμπτη σε περιοχή της Καρδίτσας ένας 23χρονος συνεργός τους.

Εν τέλει συνελήφθη και ο τέταρτος ο οποίος θα παραπεμφθεί στον αρμόδιο ανακριτή ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν η ομάδα των κακοποιών ευθύνεται και για άλλες ληστρικές επιδρομές σε σπίτια ηλικιωμένων τόσο στην Καρδίτσα, όσο και στα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις