Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρουσόπουλος: Ο Καμμένος να μαζέψει την εκπρόσωπο Τύπου του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρουσόπουλος: Ο Καμμένος να μαζέψει την εκπρόσωπο Τύπου του

Για αθλιότητα και ανοησία έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφερόμενος στη δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένας Παπαδοπούλου, η οποία καταδίκασε μεν την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ωστόσο αναφέρθηκε και σε εξωχώρια εταιρεία που φέρεται να έχει η ίδια. «Δύο λέξεις χαρακτηρίζει το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. […]

Για αθλιότητα και ανοησία έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Επικρατείας Θοδωρής Ρουσόπουλος αναφερόμενος στη δήλωση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένας Παπαδοπούλου, η οποία καταδίκασε μεν την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ωστόσο αναφέρθηκε και σε εξωχώρια εταιρεία που φέρεται να έχει η ίδια.

«Δύο λέξεις χαρακτηρίζει το θέμα: Αθλιότητα και ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που είπε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Ο Καμμένος να την μαζέψει γρήγορα και να ζητήσει συγγνώμη» τόνισε ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το ΄80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του» διευκρίνισε  με αφορμή τα σχόλια του κ. Αντώναρου κατά του Άδωνι Γεωργιάδη που προκάλεσαν τη διαγραφή του από τον πρόεδρο της ΝΔ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις