Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Ημερίδα των Αλκοολικών Ανώνυμων στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων
ΥΓΕΙΑ

Ημερίδα των Αλκοολικών Ανώνυμων στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι διοργανώνουν ημερίδα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 – 16:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Εμπειρία – Δύναμη – Ελπίδα» στην οποία μέλη θα μοιραστούν πώς κατάφεραν μέσα από το Πρόγραμμα των ΑΑ να σταματήσουν να πίνουν και να έχουν μια καλή και ποιοτική ζωή. Στην ημερίδα θα […]

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι διοργανώνουν ημερίδα την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 – 16:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Εμπειρία – Δύναμη – Ελπίδα» στην οποία μέλη θα μοιραστούν πώς κατάφεραν μέσα από το Πρόγραμμα των ΑΑ να σταματήσουν να πίνουν και να έχουν μια καλή και ποιοτική ζωή.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν και γιατροί με κλινική εμπειρία επί του αλκοολισμού οι οποίοι θα αναφερθούν σε αυτή και στο πώς λειτούργησε το πρόγραμμα των ΑΑ στην ανάρρωση των ασθενών τους.

Οι ΑΑ δέχονται στις ομάδες τους οποιονδήποτε επιθυμεί να σταματήσει να πίνει, χωρίς καμία οικονομική συνδρομή, χωρίς καμιά διάκριση ως προς την φυλή, την οικονομική ή κοινωνική τάξη, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεν παίρνουν θέση απέναντι σε κοινωνικά, θρησκευτικά ή πολιτικά ζητήματα.

Κύριος σκοπός τους είναι η ανάρρωση από την ασθένεια του αλκοολισμού και η μεταφορά του μηνύματος σε όποιον πάσχει. Όλη η φιλοσοφία τους στηρίζεται στην ανωνυμία των μελών και στην μεταξύ τους αλληλοβοήθεια, δίχως να κατευθύνονται από κάποιον επαγγελματία.

Οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνται καθημερινά όλες τις ημέρες του χρόνου και η ανάρρωσή τους συνεχίζεται να βασίζεται στο μοίρασμα της εμπειρίας της δύναμης και της ελπίδας όπως την εμπνεύστηκαν οι ιδρυτές της.

Τα κεντρικά τους γραφεία των Αλκοολικών Ανώνυμων στην Αθήνα βρίσκονται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 112.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις