Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρούνεϊ: «Θέλω να γίνω προπονητής της Έβερτον»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρούνεϊ: «Θέλω να γίνω προπονητής της Έβερτον»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Μετά από 13 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στην αγαπημένη του Έβερτον για να παίξει ποδόσφαιρο. Σύμφωνα, όμως, με τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζέιμι Κάραχερ, ο Άγγλος διεθνής θέλει όταν αποσυρθεί από τη ενεργό δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική, αναλαμβάνοντας τα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Μετά από 13 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ επέστρεψε στην αγαπημένη του Έβερτον για να παίξει ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα, όμως, με τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζέιμι Κάραχερ, ο Άγγλος διεθνής θέλει όταν αποσυρθεί από τη ενεργό δράση και να ασχοληθεί με την προπονητική, αναλαμβάνοντας τα ηνία των «ζαχαρωτών».

«Θα μου άρεσε να παραμείνω στην Έβερτον ως μέλος του προπονητικού staff ή ακόμα καλύτερα να γίνω προπονητής της ομάδας κάποια στιγμή. Είναι κάτι που θέλω. Όμως, σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω, θα εξετάσω τις υπόλοιπες επιλογές μου. Είμαι αποφασισμένος να γίνω προπονητής», υποστήριξε αρχικά ο 32χρονος  επιθετικός, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «απ’ την επόμενη χρονιά θέλω να κάνω κάποια μαθήματα προπονητικής με την U14 της Έβερτον».

Τη φετινή σεζόν, ο Ρούνεϊ μετράει 11 γκολ και τρεις ασίστ σε 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Έβερτον, η οποία βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς ύστερα από 26 αγωνιστικές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις