Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό- Του άρπαξαν το όπλο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό- Του άρπαξαν το όπλο

Του Πέτρου Καρσιώτη Επιτέθηκαν σε αστυνομικό με πολιτική περιβολή για να τον ληστέψουν και ανάμεσα στα άλλα που αφαίρεσαν ήταν και το υπηρεσιακό του πιστόλι! Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι Συναγερμός σήμανε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι, όταν μία ομάδα που αποτελείτο από Ρομά, εντόπισε τον αστυνομικό κατά του οποίου αποφάσισε την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επιτέθηκαν σε αστυνομικό με πολιτική περιβολή για να τον ληστέψουν και ανάμεσα στα άλλα που αφαίρεσαν ήταν και το υπηρεσιακό του πιστόλι!

Συναγερμός σήμανε στο Μενίδι

Συναγερμός σήμανε γύρω στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μενίδι, όταν μία ομάδα που αποτελείτο από Ρομά, εντόπισε τον αστυνομικό κατά του οποίου αποφάσισε την επίθεση χωρίς προφανώς τα μέλη της να γνωρίζουν την ιδιότητά του.

Ο αστυνομικός βρέθηκε στον κλοιό των Ρομά

Ο αστυνομικός που βρέθηκε στον κλοιό των Ρομά και δεχόταν χτυπήματα «είδε κι έπαθε» να ξεφύγει από τον κλοιό και από τα χτυπήματα των αποφασισμένων ληστών.

Η ομάδα αφού απέσπασε όλα τα αντικείμενα που είχε μαζί του ο αστυνομικός και τράπηκε σε φυγή.

Ενημέρωσε σε κακή κατάσταση την Άμεση Δράση

Σε κακή κατάσταση ο αστυνομικός-θύμα της επίθεσης μόλις αντελήφθη ότι του είχαν αρπάξει και το υπηρεσιακό περίστροφο ενημέρωσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφθασαν επί τόπου μίλησαν με τον συνάδελφό τους, πήραν τα χαρακτηριστικά των δραστών που του είχαν επιτεθεί και ξεκίνησαν να ψάχνουν τους δράστες πριν απομακρυνθούν.

Οι Ρομά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν

Εν τέλει οι Ρομά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και μεταξύ των  άλλων κλοπιμαίων που βρέθηκαν στην κατοχή τους βρέθηκε και το όπλο του αστυνομικού.

Εξετάζονται και για άλλες ενέργειες

Ήδη οι Ρομά εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν ενέχονται σε άλλες ληστρικές επιθέσεις στην περιοχή του Μενιδίου η σε όμορες περιοχές.

Δεύτερο περιστατικό αρπαγής υπηρεσιακού όπλου

Είναι το δεύτερο περιστατικό αρπαγής υπηρεσιακού όπλου που απασχόλησε τον τελευταίο καιρό την Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ κατά του αστυνομικού συνοδού , του αντιπροέδρου της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, του οποίου άγνωστοι άρπαξαν το πιστόλι του μέσα από το αυτοκίνητο του.

Έξω από το γραφείο του Κώστα Χατζηδάκη

Το περιστατικό είχε συμβεί  έξω από το γραφείο του κ. Χατζηδάκη, στην Αθήνα.

Το είχε αφήσει για να μεταφέρει την αλληλογραφία

Όπως είπε ο αστυνομικός, ο οποίος φέρει τον βαθμό του υπαστυνόμου Α’, άφησε το τσαντάκι του με το όπλο και έναν γεμιστήρα 13 φυσιγγίων μέσα στο αυτοκίνητο, για να μεταφέρει αλληλογραφία στο γραφείο. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου και το τσαντάκι είχε κάνει «φτερά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις