Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της άτυχης Στέλλας
ΕΛΛΑΔΑ

Τι λέει ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της άτυχης Στέλλας

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε τελικά η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη, που «έσβησε» ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια στην Άμφισσα. Η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από τα Χανιά, «έσβησε» ξαφνικά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην καφετέρια όπου εργαζόταν στην Άμφισσα. Η Στέλλα, κατέρρευσε στην κουζίνα της επιχείρησης και μολονότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι […]

Από εγκεφαλική αιμορραγία πέθανε τελικά η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη, που «έσβησε» ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια στην Άμφισσα.

Η νεαρή κοπέλα, με καταγωγή από τα Χανιά, «έσβησε» ξαφνικά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην καφετέρια όπου εργαζόταν στην Άμφισσα.

Η Στέλλα, κατέρρευσε στην κουζίνα της επιχείρησης και μολονότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Όπως επισήμανε στο cretapost ο ιατροδικαστής κ. Σωτήρης Μπουζιάνης, ο θάνατός της επήλθε ακαριαία και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το ανεύρυσμα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία να υπήρχε εκ γενετής, χωρίς να είχε γίνει αντιληπτό.

«Δυστυχώς» επισήμανε ο ιατροδικαστής «σε τόσο μικρές ηλικίες, οι ενδείξεις που μπορεί να υπάρξουν, όπως οι πονοκέφαλοι για παράδειγμα, δεν κινητοποιούν τον ασθενή για να κάνει εξετάσεις». Κάπως έτσι, επήλθε το μοιραίο και για την 22χρονη Στέλλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις