Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παναθηναϊκός: Όρισε 4μελή επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Όρισε 4μελή επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την απομάκρυνση του Αγησίλαου Τουμαζάτου από τη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας. Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αποφάσισε να ανακοινώσει μία νέα τετραμελή επιτροπή που θα «τρέχει» τα θέματα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε στους συνεργάτες του ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά την απομάκρυνση του Αγησίλαου Τουμαζάτου από τη θέση του γενικού διευθυντή της εταιρείας.

Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αποφάσισε να ανακοινώσει μία νέα τετραμελή επιτροπή που θα «τρέχει» τα θέματα της ομάδας, σε χρονική περίοδο που είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Η τετραμελής επιτροπή που ορίστηκε από τον Αλαφούζο απαρτίζεται από τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Στράτο Σωπήλη, τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο και τον οικονομικό σύμβουλο, Αλέκο Σφυρή, ο οποίος αποτελεί το νέο πρόσωπο στις λήψεις αποφάσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις