Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Οι μαθηματικοί υπολογισμοί του Μάρδα για τον αριθμό των διαδηλωτών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μαθηματικοί υπολογισμοί του Μάρδα για τον αριθμό των διαδηλωτών

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας δίνει τη δική του εκτίμηση για τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο συλλαλητήριο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας εκτίμησε ότι οι πολίτες που πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο της Αθήνας έφτασαν στις 500.000-560.000. Ο κ. Μάρδας μιλώντας στον Σκάι επικαλέστηκε εκτιμήσεις φίλων του τοπογράφων και υπολόγισε το χώρο […]

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας δίνει τη δική του εκτίμηση για τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο συλλαλητήριο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μάρδας εκτίμησε ότι οι πολίτες που πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο της Αθήνας έφτασαν στις 500.000-560.000.

Ο κ. Μάρδας μιλώντας στον Σκάι επικαλέστηκε εκτιμήσεις φίλων του τοπογράφων και υπολόγισε το χώρο που καλύφτηκε σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα. Το κάθε τετραγωνικό μέτρο χωράει 3,2 με 3,5 άτομα όπως είπε, οπότε ο αριθμός των συγκεντρωμένων ξεπέρασε τις 500.000.

Περίπου στις 500.000 εκτίμησε και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος ότι ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων σχολιάζοντας την ανακοίνωση της αστυνομίας που έκανε λόγο για 140.000 διαδηλωτές και η οποία προκάλεσε την αντίδραση της ΠΟΑΣΥ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις