Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιούργκεν Κλοπ: «Αν πω όσα σκέφτομαι θα δεχθώ το μεγαλύτερο πρόστιμο στο ποδόσφαιρο»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιούργκεν Κλοπ: «Αν πω όσα σκέφτομαι θα δεχθώ το μεγαλύτερο πρόστιμο στο ποδόσφαιρο»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δε θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του ρέφερι, Τζον Μος, στο ντέρμπι με την Τότεναμ. Ο Άγγλος διαιτητής, έδωσε δύο αμφισβητούμενα πέναλτι στους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά, ενώ από το δεύτερο, προήλθε το γκολ της ισοφάρισης στο 94ο λεπτό (2-2). Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δε θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία του ρέφερι, Τζον Μος, στο ντέρμπι με την Τότεναμ.

Ο Άγγλος διαιτητής, έδωσε δύο αμφισβητούμενα πέναλτι στους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά, ενώ από το δεύτερο, προήλθε το γκολ της ισοφάρισης στο 94ο λεπτό (2-2).

Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων» αποκάλυψε πως ο διαιτητής παραδέχθηκε το λάθος του στο πρώτο πέναλτι μετά τη λήξη του αγώνα, ωστόσο, δε θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω καθώς αν έλεγε αυτά που σκεφτόταν, θα δεχόταν το μεγαλύτερο πρόστιμο στο ποδόσφαιρο.

«Στο πρώτο πέναλτι ο Κέιν ήταν οφσάιντ. Οι παίκτες μου αμύνθηκαν καλά και τον έβγαλαν οφσάιντ. Είμαι νευριασμένος αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι αυτή τη στιγμή.

Τώρα ποια είναι η δουλειά μου; Να δημιουργήσω τίτλους ειδήσεων; Αν πω όλα όσα σκέφτομαι θα δεχθώ το μεγαλύτερο πρόστιμο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν κατηγορεί τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς άκουσε τον λάινσμαν ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως ήταν σίγουρος για την απόφασή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις