Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εύχομαι το συλλαλητήριο να είναι μεγάλο, λέει ο… Παπαδημούλης (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εύχομαι το συλλαλητήριο να είναι μεγάλο, λέει ο… Παπαδημούλης (vid)

Για «μεγάλο συλλαλητήριο» για το όνομα της Μακεδονίας στην Αθήνα έκανε λόγο πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης. Πρόκειται για δήλωση που προκαλεί αίσθηση, καθώς ο ίδιος κατηγορήθηκε από βουλευτές των ΑΝΕΛ για την επιλογή του να φωτογραφήσει τους πολιτικούς που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης […]

Για «μεγάλο συλλαλητήριο» για το όνομα της Μακεδονίας στην Αθήνα έκανε λόγο πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

Πρόκειται για δήλωση που προκαλεί αίσθηση, καθώς ο ίδιος κατηγορήθηκε από βουλευτές των ΑΝΕΛ για την επιλογή του να φωτογραφήσει τους πολιτικούς που έλαβαν μέρος στο πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και να στείλει με email τις φωτογραφίες αυτές στους συναδέλφους του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση του κ. Παπαδημούλη έγινε κατά τη διάρκεια της ανοικτής εκδήλωσης με θέμα: «Η πρόκληση της μεταμνημονιακής Ελλάδας & oι στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη», που ξεκίνησε στις 11π.μ και διοργανώθηκε από την οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ελπίζω το συλλαλητήριο και εύχομαι στο συλλαλητήριο που θα γίνει σε λίγες ώρες και θα είναι μεγάλο να εξελιχτεί ειρηνικά και να μην έχουμε έκτροπα όπως αρμόζει σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία».

Στη συνέχεια ο κ. Παπαδημούλης αποκήρυξε και την κυβερνητική γραμμή «περί ακροδεξιών» στα συλλαλητήρια για την ονομασία του γειτονικού κρατιδίου σημειώνοντας: «Το συλλαλητήριο είναι νόμιμο, δημοκρατικό, αυτονόητο σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία, ελπίζουμε να εξελιχθεί και να τελειώσει ομαλά. Δε θεωρούμε όσους θα πάνε εκεί ακροδεξιούς, θα ήταν τεράστιο λάθος. Είναι λάθος ότι όσοι πάνε εκεί είναι ακροδεξιοί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις