Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δυο οι απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά – Έστειλαν σε υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο οι απειλητικές επιστολές σε Κοτζιά – Έστειλαν σε υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με την απειλητική επιστολή που έλαβε ο Νίκος Κοτζιάς για το Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε και άλλη απειλητική επιστολή . Επίσης, άλλοι 4 υπουργοί όπως και κυβερνητικά στελέχη, έχουν δεχθεί απειλητικές επιστολές επειδή έχουν ταχθεί κατά του συλλαλητηρίου. Ανησυχητικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση […]

Νέα στοιχεία για την υπόθεση με την απειλητική επιστολή που έλαβε ο Νίκος Κοτζιάς για το Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο υπουργός Εξωτερικών δέχθηκε και άλλη απειλητική επιστολή .

Επίσης, άλλοι 4 υπουργοί όπως και κυβερνητικά στελέχη, έχουν δεχθεί απειλητικές επιστολές επειδή έχουν ταχθεί κατά του συλλαλητηρίου.

Ανησυχητικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με τις απειλητική επιστολή που δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς για την θέση του στο Σκοπιανό και λίγα 24ωρα πριν το συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το newsit, ο κ. Κοτζιάς δέχθηκε και δεύτερη επιστολή με την οποία απειλούσαν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Επίσης, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι επιστολές σε ανάλογο ύφος έχουν δεχθεί και άλλοι 4 υπουργοί της κυβέρνησης αλλά και προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις