Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έφοδος σε διαμέρισμα “φυλακή”- Κρατούσαν όμηρο ανήλικο Πακιστανό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφοδος σε διαμέρισμα “φυλακή”- Κρατούσαν όμηρο ανήλικο Πακιστανό

Του Πέτρου Καρσιώτη H ομάδα ΔΙΑΣ απάλλαξε έναν ανήλικο Πακιστανό από τη φρίκη που βίωνε ως θύμα αρπαγής από συμπατριώτες του, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Πατησίων, προκειμένου οι δικοί του άνθρωποι να καταβάλουν στους δράστες λύτρα για την απελευθέρωσή του. Βραδινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε στην Διεύθυνση της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης, η […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

H ομάδα ΔΙΑΣ απάλλαξε έναν ανήλικο Πακιστανό από τη φρίκη που βίωνε ως θύμα αρπαγής από συμπατριώτες του, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή των Πατησίων, προκειμένου οι δικοί του άνθρωποι να καταβάλουν στους δράστες λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Βραδινές ώρες της 31ης Ιανουαρίου, καταγγέλθηκε στην Διεύθυνση της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης, η αρπαγή του ανήλικου Πακιστανού.

Έπεσε θύμα αρπαγής στον Σταθμό Λαρίσης

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος είχε πέσει θύμα απαγωγής, τρεις ημέρες νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στον Σταθμό Λαρίσης.

Στη συνέχεια, οι δράστες τον μετέφεραν σε άγνωστο τότε, διαμέρισμα, απαιτώντας από συγγενικά του πρόσωπα στο Πακιστάν, χρήματα, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Η ΔΙΑΣ εντόπισε το διαμέρισμα «φυλακή»

Έπειτα από συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) μετέβησαν σε περιοχή των Πατησίων όπου εντόπισαν το διαμέρισμα στο οποίο άλλοι Πακιστανοί τον κρατούσαν φυλακισμένο και δεμένο σε χέρια και πόδια.

Δίνουν το τηλέφωνο στο θύμα, να εκλιπαρεί για τα λύτρα

Στις περιπτώσεις αυτές οι δράστες παρόμοιων αρπαγών, δίνουν το τηλέφωνο στο έντρομο θύμα το οποίο ικετεύει τους δικούς του να πληρώσουν τα λύτρα προκειμένου να πάρει τέλος η περιπέτεια και ο φόβος για τη ζωή.

Βρήκαν τον ανήλικο δεμένο- Συνέλαβαν τον δράστη

Οι αστυνομικοί όταν εισέβαλαν στο διαμέρισμα βρήκαν τον ανήλικο όμηρο δεμένο σ το εσωτερικό  και άμεσα συνέλαβαν τον 29χρονο δράστη, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει.

Ήταν ο ένας από τους δύο Πακιστανούς που εκτελούσε την ώρα εκείνη χρέη «φρουρού» του ανήλικου θύματος.

Ψάχνουν και τον δεύτερο αρπαγέα

Ο 27χρονος Πακιστανός οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ  συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών του.

Τον ψάχνει παντού η ΔΙΑΣ

Βέβαιο είναι ότι άμεσος συνεργός του 27χρονου, ήταν δεύτερος Πακιστανός, 31 χρόνων, ο οποίος την ώρα της εφόδου στο διαμέρισμα απουσίαζε και η ομάδα ΔΙΑΣ τον αναζητεί παντού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις