Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Μετά την τόση γκρίνια, έστειλαν την Αγγελική σπίτι της (vids)
LIFESTYLE

Survivor: Μετά την τόση γκρίνια, έστειλαν την Αγγελική σπίτι της (vids)

Η γκρίνια και η ξινίλα έστειλαν πίσω στο σπίτι της την Αγγελική Κοκαλίτσα την παραμονή της στο παιχνίδι, η οποία αποχώρησε χτες από το Survivor. Χθες, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία ομελέτα και ένα ρόφημα από πρωτεΐνη. Ο στίβος μάχης από βουτιά σε λακούβα με νερό, μέχρι εμπόδιο […]

Η γκρίνια και η ξινίλα έστειλαν πίσω στο σπίτι της την Αγγελική Κοκαλίτσα την παραμονή της στο παιχνίδι, η οποία αποχώρησε χτες από το Survivor.

Χθες, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα απαιτητικό στίβο μάχης με έπαθλο μία ομελέτα και ένα ρόφημα από πρωτεΐνη.

Ο στίβος μάχης από βουτιά σε λακούβα με νερό, μέχρι εμπόδιο με σκοινιά και κρίκους και φυσικά στο τέλος καλάθι με δισκάκια, όπου και ο πιο εύστοχος χάριζε έναν πόντο στην ομάδα του.

Στην αρχή προηγήθηκαν οι Διάσημοι, οι οποίοι διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος, κερδίζοντας τους Μαχητές με 10-7, παρόλο που οι δεύτεροι προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, όταν οι Διάσημοι ήθελαν μόνο έναν πόντο για την νίκη.

Στο αγώνισμα δεν έπαιξε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ ο Στέλιος Κρητικός και η Όλγα Φαρμάκη εντυπωσίασαν.

Η νίκη έφερε χαμόγελα και γεμάτα στομάχια στους Διάσημους, ενώ οι Μαχητές γύρισαν στην παραλία άρχισαν να παραπονιούνται για την επίδοση και την τακτική τους.

Τα κορίτσια των Μαχητών νευρίασαν με την στάση της Αγγελικής Κοκαλίτσα, με τους τόνους να ανεβαίνουν για λίγο.

Από την άλλη, η ομάδα των Διάσημων γέμισε τόσο τις μπαταρίες από το έπαθλο του φαγητού, με αποτέλεσμα να γυρίσει στην παραλία και να ξεκινήσει τις δουλειές.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέλαβε χρέη «μάγειρα», ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος δεν δίστασε να ανέβει στα δέντρα και να αρχίσει να κόβει κλάδια.

Ωστόσο, οι τόνοι έπεσαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να περιμένουν να δουν ποιος από τους προτεινόμενους θα βρεθεί εκτός «πίστας».

Το κοινό δεν κράτησε την Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η ίδια απογοητευμένη από το αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να κρύψει την στεναχώρια της λέγοντας «Ήμουν προετοιμασμένη και για το θετικό και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Χαίρομαι πάρα πολύ που μπήκα στο Survivor και έστω που έφτασαν μέχρι εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους. Ήθελα να συνεχίσω περισσότερο, αλλά ήμουν προετοιμασμένη και για το αρνητικό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή επιτυχία, να βάλουν τα δυνατά τους και να συνεχίσουν έτσι, δυνατοί και με το στόχο τους», είπε η ίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις