Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Χουλτ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Χουλτ

Ο Νίκλας Χουλτ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο 28χρονος Σουηδός αριστερός μπακ φαίνεται πως έκανε πίσω στις αρχικές απαιτήσεις του για τα χρήματα που ήθελε στο συμβόλαιο ώστε να κλείσει το deal με την «Ένωση». Με δεδομένη τη συμφωνία […]

Ο Νίκλας Χουλτ τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 28χρονος Σουηδός αριστερός μπακ φαίνεται πως έκανε πίσω στις αρχικές απαιτήσεις του για τα χρήματα που ήθελε στο συμβόλαιο ώστε να κλείσει το deal με την «Ένωση».

Με δεδομένη τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τον Σουηδό μπακ με περίπου 200.000 ευρώ, ο Χουλτ με τα τωρινά δεδομένα έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ πρότεινε συμβόλαιο 2,5 ετών μέχρι το 2020 με αποδοχές 150.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και ετήσιες αποδοχές 300.000 για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή να ζητά σε πρώτη φάση 350.000 ευρώ, δηλαδή 100.000 ευρώ περισσότερα στο συνολικό ποσό του deal.

Παρόλα αυτά έκανε πίσω και μένει να μπουν οι υπογραφές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις