Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηθοποιός πλέον ο Ντάνος: Πόσα θα παίρνει για κάθε επεισόδιο
LIFESTYLE

Ηθοποιός πλέον ο Ντάνος: Πόσα θα παίρνει για κάθε επεισόδιο

Από πρωταγωνιστής σε reality, ηθοποιός. Ο λόγος για το Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος πλέον καλείται να «επιβιώσει» -όχι στο survivor – αλλά στο «Τατουάζ». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανακοίνωσε τη συμφωνία του να συμμετάσχει στο «Τατουάζ». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λοιπόν,  ξεκίνησαν οι […]

Από πρωταγωνιστής σε reality, ηθοποιός. Ο λόγος για το Γιώργο Αγγελόπουλο ο οποίος πλέον καλείται να «επιβιώσει» -όχι στο survivor – αλλά στο «Τατουάζ».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ανακοίνωσε τη συμφωνία του να συμμετάσχει στο «Τατουάζ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λοιπόν,  ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για το οικονομικό κομμάτι, με τον Ντάνο να αποδεικνύεται σκληρός διαπραγματευτής για την εποχή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στα 500 ευρώ το επεισόδιο.

Ωστόσο, θα μπορεί να υπάρξει αναπροσαρμογή της οικονομικής συμφωνίας στο μέλλον, εφόσον συνεχίσει και μετά τα περίπου 20 επεισόδια που θα τον δούμε. σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, του έχει προταθεί και ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι για την επόμενη σεζόν, το οποίο επίσης είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, καθώς έχει να κάνει με δράση και περιπέτεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις