Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θρίλερ στη Γαλλία με την εξαφάνιση του Πιερ Ανιές
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ στη Γαλλία με την εξαφάνιση του Πιερ Ανιές

Μεγάλη επιχείρηση έχουν στήσει οι γαλλικές Αρχές για τον εντοπισμό του Πιερ Ανιές, προέδρου της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Quicksilver, ο οποίος αγνοείται, καθώς το σκάφος του βρέθηκε άδειο σήμερα σε μια παραλία στο Οσεγκόρ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. «Το σκάφος του Πιερ Ανιές, 54 ετών, προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο […]

Μεγάλη επιχείρηση έχουν στήσει οι γαλλικές Αρχές για τον εντοπισμό του Πιερ Ανιές, προέδρου της εταιρείας αθλητικών ενδυμάτων Quicksilver, ο οποίος αγνοείται, καθώς το σκάφος του βρέθηκε άδειο σήμερα σε μια παραλία στο Οσεγκόρ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

«Το σκάφος του Πιερ Ανιές, 54 ετών, προέδρου του ομίλου Boardriders Inc, στον οποίο ανήκουν οι μάρκες Quicksilver, Roxy και DC Shoes, βρέθηκε σήμερα το πρωί στην παραλία του Μπουατέ, στο Σοόρ-Οσεγκόρ. Είχε αποπλεύσει στις 7.30 το πρωί» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η νομαρχία της Λαντ.

Οι υπηρεσίες διάσωσης, που έχουν αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του επιχειρηματία, δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσουν αν βρισκόταν μόνος στο σκάφος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις