Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου: Αρουραίος πλένεται… σαν άνθρωπος!
ΚΟΣΜΟΣ

Το απίστευτο βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου: Αρουραίος πλένεται… σαν άνθρωπος!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα το απίστευτο βίντεο που δείχνει αρουραίο να στέκεται στα δυο του πόδια και να τρίβεται με σαπούνι στον νιπτήρα μπάνιου. Το βίντεο τραβήχτηκε σε νιπτήρα μπάνιου στην πόλη Χουαράζ στο Περού και έχει συγκεντρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο ημέρες. Ο dj Χοσέ Κορέα, που ισχυρίζεται […]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα το απίστευτο βίντεο που δείχνει αρουραίο να στέκεται στα δυο του πόδια και να τρίβεται με σαπούνι στον νιπτήρα μπάνιου.

Το βίντεο τραβήχτηκε σε νιπτήρα μπάνιου στην πόλη Χουαράζ στο Περού και έχει συγκεντρώσει πάνω από 37 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο ημέρες.

Ο dj Χοσέ Κορέα, που ισχυρίζεται ότι τράβηξε το βίντεο, δήλωσε ότι ετοιμαζόταν να κάνει ντους όταν είδε το ασυνήθιστο θέαμα το πρωί του Σαββάτου.

Ο αρουραίος ς πλένει τις μασχάλες του χρησιμοποιώντας σαπουνάδα, σαν άνθρωπος!

Ο 36χρονος Χοσέ, δήλωσε: «Ήταν ακριβώς όπως ένας άνθρωπος, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Συνέχισε για περίπου 30 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια έφυγε. Νομίζω πως ήθελε πολύ ένα καλό καθάρισμα. Επειδή αγαπώ τα ζώα, δεν ήθελα να το πειράξω. Έτσι απλά τράβηξα το βίντεο και μετά το άφησα να φύγει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις