Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποσύρθηκε η διαφήμιση με τον Ψωμιάδη- Ανακοίνωση της εταιρείας
ΕΛΛΑΔΑ

Αποσύρθηκε η διαφήμιση με τον Ψωμιάδη- Ανακοίνωση της εταιρείας

Αποσύρθηκε το διαφημιστικό των Jumbo με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ωστόσο θα επανέλθει σύντομα με νέα μουσική. Η διαφήμιση κατέβηκε ήδη από την επίσημη σελίδα των Jumbo στο youtube. Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής.   Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο […]

Αποσύρθηκε το διαφημιστικό των Jumbo με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ωστόσο θα επανέλθει σύντομα με νέα μουσική. Η διαφήμιση κατέβηκε ήδη από την επίσημη σελίδα των Jumbo στο youtube.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι προχωρά οικειοθελώς σε αντικατάσταση της μουσικής.

 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «τα καταστήματα Jumbo εκπροσωπώντας με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο τη βιομηχανία της χαράς δίνουν και φέτος δυναμικά το παρόν στην γιορτή της αποκριάς. Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας».

Επίσης, τονίζεται ότι: «το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στο παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής. Επιπλέον σημειώνουμε ότι η χρήση του τραγουδιού είναι καθόλα νόμιμη και έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα χρήσης από το συνθέτη / αποκλειστικό δικαιούχο.

Με στόχο ωστόσο, την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ αναδεικνύοντας εμπράκτως την πρόθεσή μας για μη σύνδεση με πολιτικά κόμματα».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε χθες το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon. Ρωτήθηκε ξανά για την αμοιβή του και είπε: «Το ποσό που πήρα είναι γύρω στα 500 ευρώ και έξοδα κίνησης» ισχυρίστηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ενώ στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έχει δώσει την άδεια του για να χρησιμοποιηθεί το τραγούδι του.

«Δεν παραπέμπει σε κανένα μπορ… να ντυθεί ο Ψωμιάδης μαντάμ όπως ντύθηκαν κάποιοι άλλοι. Τελευταία διαφημίζατε και προστατεύατε κάποιον εδώ από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο δεν ενόχλησε και ενόχλησε ο Ψωμιάδης. Εγώ πίστευα ότι θα ήταν η χαρά της Νέας Δημοκρατίας γιατί μας θυμίζει τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία» σχολίασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η τηλεοπτική διαφήμιση που έκανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις