Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας- Γεννηματά στο Μαξίμου: Η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας- Γεννηματά στο Μαξίμου: Η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση

Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου. Όπως έγινε γνωστό, η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση και επισημαίνοντας στον πρωθυπουργό πως η λύση δεν μπορεί να αφορά μόνο το όνομα […]

Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Αλέξη Τσίπρα στο μέγαρο Μαξίμου.

Όπως έγινε γνωστό, η κ. Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τη σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δυσκολεύει την διαπραγμάτευση και επισημαίνοντας στον πρωθυπουργό πως η λύση δεν μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.

Το πρώτο τετ α τετ των δυο πολιτικών, μπροστά στην κάμερα, ήταν σε καλό κλίμα, με την Φώφη Γεννηματά και τον Αλέξη Τσίπρα να μιλούν για τα παιδιά τους.

«Τα παιδιά μου είναι 20, 13 και 12 ετών. Μεγάλωσαν τώρα, παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενδιαφέρονται, ρωτούν», του είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στον χαλαρό διάλογο που είχαν στο πρωθυπουργικό γραφείο, μπροστά στις κάμερες.

«Εδώ παρακολουθούν τα δικά μου, σχεδόν, που είναι 7,5 ετών», σχολίασε ο κ. Τσίπρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις