Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεότερα στοιχεία για την διπλή οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά
ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα στοιχεία για την διπλή οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακκο Χανίων. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου άνδρα και του 65χρονου γιου του, ο πρώτος «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ενώ ο γιος του φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα […]

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακκο Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου άνδρα και του 65χρονου γιου του, ο πρώτος «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ενώ ο γιος του φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

«Τα στοιχεία που προκύπτουν και από την προανάκριση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπελιβάνης «συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο 65χρονος ήταν αυτόχειρας.

Ωστόσο αναμένουμε ακόμη τις εργαστηριακές εξετάσεις για να είμαστε σε θέση να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία ο θάνατος του 89χρονου οφείλεται σε καρδιολογικό αίτιο, καθώς η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη.

Δεν άντεξε τον θάνατο του πατέρα του

Μετά και από την εξέλιξη αυτή εικάζεται ότι ο 65χρονος πρώην επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι και ζούσε με τους γονείς του, «λύγισε» όταν αντιλήφθηκε πως ο ηλικιωμένος πατέρας του «είχε φύγει» από τη ζωή και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πιθανότατα πίνοντας κοκτέιλ από διάφορα φάρμακα.

Τις σορούς των δύο ανδρών βρήκε η γυναίκα που φρόντιζε το ηλικιωμένο ζευγάρι, όταν πήγε να τους επισκεφθεί. Τραγική φιγούρα, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία δεν αντιλήφθηκε κάτι, παρά το γεγονός ότι ζούσε στο σπίτι…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις