Νεότερα στοιχεία για την διπλή οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

ΕΛΛΑΔΑ

Νεότερα στοιχεία για την διπλή οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακκο Χανίων. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου άνδρα και του 65χρονου γιου του, ο πρώτος «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ενώ ο γιος του φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα […]

27.01.2018 | 15:41

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από την ιατροδικαστική εξέταση για την οικογενειακή τραγωδία στον Βατόλακκο Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο cretapost.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του ηλικιωμένου άνδρα και του 65χρονου γιου του, ο πρώτος «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ενώ ο γιος του φαίνεται πως έδωσε τέλος στη ζωή του λίγη ώρα αργότερα.

«Τα στοιχεία που προκύπτουν και από την προανάκριση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπελιβάνης «συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο 65χρονος ήταν αυτόχειρας.

Ωστόσο αναμένουμε ακόμη τις εργαστηριακές εξετάσεις για να είμαστε σε θέση να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία ο θάνατος του 89χρονου οφείλεται σε καρδιολογικό αίτιο, καθώς η υγεία του ήταν ιδιαίτερα βεβαρημένη.

Δεν άντεξε τον θάνατο του πατέρα του

Μετά και από την εξέλιξη αυτή εικάζεται ότι ο 65χρονος πρώην επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι και ζούσε με τους γονείς του, «λύγισε» όταν αντιλήφθηκε πως ο ηλικιωμένος πατέρας του «είχε φύγει» από τη ζωή και προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, πιθανότατα πίνοντας κοκτέιλ από διάφορα φάρμακα.

Τις σορούς των δύο ανδρών βρήκε η γυναίκα που φρόντιζε το ηλικιωμένο ζευγάρι, όταν πήγε να τους επισκεφθεί. Τραγική φιγούρα, η ηλικιωμένη σύζυγος και μητέρα, η οποία δεν αντιλήφθηκε κάτι, παρά το γεγονός ότι ζούσε στο σπίτι…

Exit mobile version