Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άλλοι τρεις αποχαιρέτησαν τον Παναθηναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλλοι τρεις αποχαιρέτησαν τον Παναθηναϊκό

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το κύμα φυγής στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Μετά τον Λούκας Βιγιαφάνιες που αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ (ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της Αλάνιασπορ), ήταν η σειρά των Όσκαρ Χίλιεμαρκ Ροντρίγκο Μολέδο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου για να κάνουν το ίδιο, βάζοντας […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το κύμα φυγής στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μετά τον Λούκας Βιγιαφάνιες που αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ (ανήκει και τυπικά στο δυναμικό της Αλάνιασπορ), ήταν η σειρά των Όσκαρ Χίλιεμαρκ Ροντρίγκο Μολέδο να βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Κορωπίου για να κάνουν το ίδιο, βάζοντας οριστικό τέλος στη συνεργασία τους με το «τριφύλλι».

Ο Σουηδός μέσος, ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το σύλλογο, επιστρέφει στη Τζένοα όπου και ανήκουν τα δικαιώματά του, ενώ ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα ενσωματωθεί ξανά στο δυναμικό της Ιντερνασιονάλ.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Τέλος και ο Ρέις

Ακόμη ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νούνο Ρέις υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πορτογάλος αμυντικός παρέμεινε για ενάμιση χρόνο στο «τριφύλλι», καταγράφοντας 37 συμμετοχές και ένα γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις), ενώ στο φετινό πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις