Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κούλογλου: Τιμούμε τα θύματα του ναζισμού λέγοντας «όχι» στην ακροδεξιά (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κούλογλου: Τιμούμε τα θύματα του ναζισμού λέγοντας «όχι» στην ακροδεξιά (vid)

Τιμούμε τα θύματα του ναζισμού λέγοντας «όχι» στην ακροδεξιά, δηλώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος. «Μερικές ημέρες πριν, στα περιθώρια του εθνικιστικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας. Στην Θεσσαλονίκη, από εκεί που ξεκίνησαν όλα», […]

Τιμούμε τα θύματα του ναζισμού λέγοντας «όχι» στην ακροδεξιά, δηλώνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, για τη σημερινή Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.

«Μερικές ημέρες πριν, στα περιθώρια του εθνικιστικού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη, κάποιοι γνωστοί – άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο των θυμάτων του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Ελευθερίας. Στην Θεσσαλονίκη, από εκεί που ξεκίνησαν όλα», σημειώνει ο Στέλιος Κούλογλου.

«Αν δεν θέλουμε να ξεχάσουμε και να τιμήσουμε τα αθώα θύματα του ναζισμού πρέπει σήμερα να συνεχίσουμε να λέμε όχι στην ακροδεξιά. Στην ακροδεξιά, που με ευκαιρία το εθνικιστικό συλλαλητήριο για το “Μακεδονικό”, προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να σηκώσει κεφάλι», καταλήγει στη δήλωσή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις