Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τόλμησε” να αφήσει την κόρη του Πούτιν και χάνει την περιουσία του
ΚΟΣΜΟΣ

“Τόλμησε” να αφήσει την κόρη του Πούτιν και χάνει την περιουσία του

Πολύ ακριβά στοίχισε στον Ρώσο μεγιστάνα Kirill Shamalov ο χωρισμός από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο 35χρονος μεγιστάνας Kirill Shamalov έχασε τη μισή του περιουσία μετά τον χωρισμό του από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τώρα, η Zhanna Volkova θα τον παρηγορεί. Όπως αναφέρουν τα μέσα, φέρεται να έχασε τη μισή του […]

Πολύ ακριβά στοίχισε στον Ρώσο μεγιστάνα Kirill Shamalov ο χωρισμός από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο 35χρονος μεγιστάνας Kirill Shamalov έχασε τη μισή του περιουσία μετά τον χωρισμό του από την κρυφή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τώρα, η Zhanna Volkova θα τον παρηγορεί.

Όπως αναφέρουν τα μέσα, φέρεται να έχασε τη μισή του περιουσία ως τιμωρία για τον χωρισμό.

Η Zhanna, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον σύντροφό της, κρατώντας πάντα κρυφό το πρόσωπό του. Το Κρεμλίνο αρνήθηκε να σχολιάσει καθώς δεν είχε ποτέ επιβεβαιωθεί ο γάμος της 31χρονης κόρης του Πούτιν Katerina με τον Shamalov.

H Katerina είναι γνωστή για τις θεαματικές της επιδόσεις «boogle woogle», με τις φήμες να θέλουν τον Πούτιν να την προετοιμάζει για να τον διαδεχτεί το 2024.

Ο μεγιστάνας τον Απρίλιο αναγκάστηκε να εκχωρήσει ένα ποσοστό 4,3% στην εταιρεία Sibur που του είχε εκχωρηθεί πριν από τον γάμο τους. Ωστόσο πηγές κοντά στον Shamalov αρνήθηκαν αυτή την εκδοχή, σημειώνοντας πως έκανε μια λάθος επένδυση.

Ενώ όμως η περιουσία του ανερχόταν πέρυσι στο 1,3 δισ. δολάρια, πλέον εκτιμάται ότι είναι στα 800 εκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις