Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Την βίασαν μπροστά στον άντρα της και μετά έφαγαν όργανά της (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Την βίασαν μπροστά στον άντρα της και μετά έφαγαν όργανά της (pics)

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η ιστορία ζευγαριού το οποίο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια συμμορίας στην περιοχή Camaçari της Βραζιλίας. Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά ενός εκ των δραστών που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι των θυμάτων, διαπίστωσε ότι το ζευγάρι έκρυβε μετρητά. Η συμμορία, μέλος της οποίας ήταν ο εγγονός, εισέβαλλε στο σπίτι ζητώντας […]

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί η ιστορία ζευγαριού το οποίο έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια συμμορίας στην περιοχή Camaçari της Βραζιλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά ενός εκ των δραστών που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι των θυμάτων, διαπίστωσε ότι το ζευγάρι έκρυβε μετρητά.

Η συμμορία, μέλος της οποίας ήταν ο εγγονός, εισέβαλλε στο σπίτι ζητώντας ποσό που αντιστοιχεί σε 20.000€.

Το άτυχο ζευγάρι

Στη συνέχεια, ακολούθησε ομαδικός βιασμός της άτυχης γυναίκας τον οποίο αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ο ανήμπορος σύζυγος.

Το ζευγάρι υπέστη ξυλοδαρμό και φριχτά βασανιστήρια από την αδίστακτη συμμορία.

Τέλος δύο από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι έφαγαν μέρη της άτυχης γυναίκας όσο ακόμα ζούσε και συγκεκριμένα τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες.

Οι δύο κανίβαλοι

Μετά από μέρες που δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία βρήκε τις σορούς θαμμένες στην αυλή του σπιτιού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 5 άτομα, ηλικίας 29,25, 13, 14 και 16 ετών.

Οι τάφοι των θυμάτων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις