Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαξίμου: Ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση η ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση η ΝΔ

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με σημερινό Non Paper. Η κυβέρνηση κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη πως «δέσμευσε το κόμμα του σε μια ανεύθυνη και καιροσκοπική ‘μη στάση σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προκειμένου να «χαϊδέψει» την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης». Παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου, παραθέτει δηλώσεις του επικεφαλής του […]

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου με σημερινό Non Paper.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη πως «δέσμευσε το κόμμα του σε μια ανεύθυνη και καιροσκοπική ‘μη στάση σχετικά με το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, προκειμένου να «χαϊδέψει» την ακροδεξιά εθνικιστική πτέρυγα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου, παραθέτει δηλώσεις του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στο Σκοπιανό και αναρωτιέται αν η αντίδραση της ΝΔ θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοποίηση.

«Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες και η στρατηγική αυτή μπάζει ήδη νερά: Ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, χαρακτήρισε σήμερα ως «παράθυρο ευκαιρίας για την επίλυση του ζητήματος» τις τελευταίες εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Περιμένουμε με ενδιαφέρον αν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ένα ακόμα βήμα προς την αυτογελοιοποίηση», αναφέρει το Non Paper του Μαξίμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις