Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία στο Μιλάνο μετά από εκτροχιασμό τρένου (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Μιλάνο μετά από εκτροχιασμό τρένου (pics-vid)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν μετά από εκτροχιασμό τρένου που συνέβη στο Μιλάνο το πρωί της Πέμπτης. Μάλιστα οι ιταλικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί. La scena del disastro #pioltello #trenord pic.twitter.com/q3icczyUTE — andrea sparaciari (@ASparaciari) January 25, 2018 Το σιδηροδρομικό δυστύχημα […]

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν μετά από εκτροχιασμό τρένου που συνέβη στο Μιλάνο το πρωί της Πέμπτης. Μάλιστα οι ιταλικές αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε σε συρμό με προορισμό την Porta Garibaldi στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τον πρώτο απολογισμό από τον εκτροχιασμό της εν λόγω αμαξοστοιχίας, η οποία προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στα περίχωρα του Μιλάνου, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά και περίπου 100 τραυματίστηκαν ελαφρά, διευκρίνισε η Κριστίνα Κορμπέτα, περιφερειακή υπεύθυνη της υπηρεσίας σωστικών συνεργείων του Μιλάνου, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις