Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μια ανάσα από το διαζύγιο Μελάνια- Τραμπ;
ΚΟΣΜΟΣ

Μια ανάσα από το διαζύγιο Μελάνια- Τραμπ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια δεν είναι σίγουρα από τα ζευγάρια που ζηλεύει κανείς ως προς το συναισθηματικό δέσιμο, καθώς έχει γίνει πολλές φορές ξεκάθαρο ότι η κρίση στον γάμο ολοένα και φουντώνει. Ο συγγραφέας του επίμαχου βιβλίου Fire and Fury, Μάικλ Γουλφ, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων, ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το […]

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια δεν είναι σίγουρα από τα ζευγάρια που ζηλεύει κανείς ως προς το συναισθηματικό δέσιμο, καθώς έχει γίνει πολλές φορές ξεκάθαρο ότι η κρίση στον γάμο ολοένα και φουντώνει.

Ο συγγραφέας του επίμαχου βιβλίου Fire and Fury, Μάικλ Γουλφ, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων, ότι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι το πρώτο από την εποχή του Tζ.Φ.Κένεντι και της Τζάκι που κοιμάται σε χωριστές κρεβατοκάμαρες.

Φήμες θέλουν μάλιστα τον Ντόναλντ Τραμπ και τη Μελάνια να βλέπονται με διαστήματα αρκετών ημερών.

Πάντως, η Πρώτη Κυρία εκπλήρωνε έως τώρα τα τυπικά καθήκοντα που απορρέουν από το ρόλο της εμφανιζόμενη στο πλευρό του όποτε ήταν απαραίτητο, όμως  η πρόσφατη απόφασή της να ακυρώσει τη Δευτέρα -ανήμερα μάλιστα της 13ης επετείου του γάμου τους- το ταξίδι με τον άνδρα της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός «φούντωσε» τις φήμες για διαζύγιο.

Λίγες μέρες νωρίτερα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του άνδρα της η Μελάνια ανήρτησε στο Twitter μια φωτογραφία από την τελετή της 20ης Ιανουαρίου 2017 που δείχνει την πρώτη κυρία στο πλευρό ενός πεζοναύτη.

Στη λεζάντα σημείωσε: «Ήταν μια χρονιά θαυμάσιων στιγμών».

https://twitter.com/FLOTUS/status/954748876887592960

Σχετικά με την ακύρωση του ταξιδιού της στο Νταβός εκπρόσωπός της επικαλέστηκε «οργανωτικά προβλήματα», όμως οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τη σχέση του Τραμπ με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς λίγους μήνες αφότου η τρίτη γυναίκα του έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μπάρον, δεν κάνουν πολύ πιστευτές τις δηλώσεις του εκπροσώπου.

Η ιστορία της Ντάνιελς, την οποία επιβεβαίωσαν και φίλες της, όπως η επίσης πορνοστάρ Αλάνα Έβανς, είχε δημοσιευτεί ως φήμη από κάποια ΜΜΕ στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά ένα μήνα πριν από τις εκλογές εκείνη τα πήρε όλα πίσω επειδή, όπως υποστήριξε η Wall Street Journal, ο δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν της έδωσε 130.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

Σε όλον αυτό τον «πονοκέφαλο» της Μελάνια, ήρθε να προστεθεί και η φήμη, πάλι με «ευθύνη» του Γουλφ, για ερωτική σχέση του άνδρα της με το πρώην μοντέλο και νυν διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, την εντυπωσιακή 29χρονη Χόουπ Χικς.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις