Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Για πολλοστή φορά παντρεύεται ο «άνδρας Audi» (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Για πολλοστή φορά παντρεύεται ο «άνδρας Audi» (pics)

O πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ γνωστοποίησε ότι θα παντρευτεί την – κατά 25 χρόνια νεότερή του – Νοτιοκορεάτισσα μεταφράστρια Κιμ Σο-Γεόν, η οποία έτσι θα γίνει η πέμπτη σύζυγός του. Ο 73χρονος πολιτικός, του οποίου οι πολλοί γάμοι τού προσέδωσαν το παρατσούκλι «άνδρας Audi», λόγω των τεσσάρων δακτυλιδιών στο λογότυπο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, […]

O πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Γκέρχαρντ Σρέντερ γνωστοποίησε ότι θα παντρευτεί την – κατά 25 χρόνια νεότερή του – Νοτιοκορεάτισσα μεταφράστρια Κιμ Σο-Γεόν, η οποία έτσι θα γίνει η πέμπτη σύζυγός του.

Ο 73χρονος πολιτικός, του οποίου οι πολλοί γάμοι τού προσέδωσαν το παρατσούκλι «άνδρας Audi», λόγω των τεσσάρων δακτυλιδιών στο λογότυπο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του πριν από το τέλος της χρονιάς.

«Έχω γνωρίσει την οικογένειά της. Ο γάμος πιθανόν να τελεστεί το φθινόπωρο, ο τόπος και η ημερομηνία θα αποφασιστούν αργότερα», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, κατά τη διάρκεια της οποίας το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό μπροστά στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η 47χρονη μνηστή του Σρέντερ είναι εκπρόσωπος της Νότιας Κορέας στην Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει εργαστεί για τον πρώην καγκελάριο ως μεταφράστρια.

Η σχέση τους έγινε γνωστή το Σεπτέμβριο όταν η Ντόρις Σρέντερ Κοπφ, η τέταρτη σύζυγος του Σρέντερ, εξήγησε κατά τη διαδικασία του διαζυγίου ότι η Κιμ έπαιξε ρόλο στη λύση του γάμου τους. Ο Σρέντερ ωστόσο διέψευσε κατηγοριματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις