Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στο Βέλγιο για μεταγραφή ο Τσίμιροτ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο Βέλγιο για μεταγραφή ο Τσίμιροτ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δεκτή έκανε ο ΠΑΟΚ την πρόταση ύψους 2.500.000€ της Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ και σήμερα το πρωί ο Βόσνιος άσος, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βέλγιο όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λιέγης. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δεκτή έκανε ο ΠΑΟΚ την πρόταση ύψους 2.500.000€ της Σταντάρ Λιέγης για τη μεταγραφή του Γκόικο Τσίμιροτ και σήμερα το πρωί ο Βόσνιος άσος, έφυγε από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Βέλγιο όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λιέγης.

Όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, και το χθεσινό με τον Ατρόμητο για το κύπελλο, ήταν πιθανώς το τελευταίο παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ.

H oμάδα της Θεσσαλονίκης θα αναζητήσει στο εξαήμερο που ακολουθεί αντικαταστάτη για την θέση του στην μεσαία γραμμή αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα προλάβει να βρει ιδανική λύση στην αναζήτηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις