Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θανατική ποινή σε άντρα που μετέφερε ναρκωτικά σε κουτί iPhone (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Θανατική ποινή σε άντρα που μετέφερε ναρκωτικά σε κουτί iPhone (vid)

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταδίκασαν έναν άνδρα σε θάνατο αφού πρόσφατα τον συνέλαβαν στο Αμπού Ντάμπι να μπαίνει στη χώρα με κουτιά iPhone γεμισμένα μέχρι το χείλος τους, με κοκαΐνη. O άντρας προσπάθησε να περάσει παράνομα αρκετά κουτιά με iPhone 6s, αλλά δεν υπολόγισε τις γνώσεις των αρχών που κατάλαβαν ότι το κάθε ένα ζύγιζε […]

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καταδίκασαν έναν άνδρα σε θάνατο αφού πρόσφατα τον συνέλαβαν στο Αμπού Ντάμπι να μπαίνει στη χώρα με κουτιά iPhone γεμισμένα μέχρι το χείλος τους, με κοκαΐνη.

O άντρας προσπάθησε να περάσει παράνομα αρκετά κουτιά με iPhone 6s, αλλά δεν υπολόγισε τις γνώσεις των αρχών που κατάλαβαν ότι το κάθε ένα ζύγιζε παραπάνω από το κανονικό τους βάρος.

Κανονικά, ένα κουτί iPhone 6s μαζί με το κινητό ζυγίζει περίπου μισό κιλό όμως αυτά ξεπερνούσαν το ένα.

Όταν συνελήφθη ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε για το περιεχόμενο των κουτιών και πως τα μετέφερε εκ μέρους κάποιου φίλου.

Οι αρχές πιστεύουν ότι όντως χρησιμοποιήθηκε από κάποιον άλλον για να τα μεταφέρει απλά μέσα από τους ελέγχους ασφαλείας και να τα παραδώσει μετά σε μια άλλη στάση. Παρόλα αυτά τον καταδίκασαν με την μέγιστη ποινή στη χώρα που δεν είναι άλλη από τη θανατική.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ότι οι τελωνειακοί πράκτορες κόβουν το πλαστικό περιτύλιγμα και ανοίγουν τα κουτιά για να βρουν τις σακούλες κοκαΐνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις