Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στους δρόμους οι ιερείς: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» (pics-vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Στους δρόμους οι ιερείς: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» (pics-vids)

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος ο οποίος έκανε πορεία στο Αίγιο μαζί με άλλους ιερείς για το Σκοπιανό και διοργανώνει και συλλαλητήριο! Συνεχίζοντας τις σκοταδιστικές αντιλήψεις και κατά την πάγια τακτική του ανάμειξης σε όλα και σε τομείς που δεν τον αφορούν όπως η πολιτική και η εξωτερική πολιτική εν προκειμένω, ο Αμβρόσιος διοργάνωσε μίνι πορεία […]

Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος ο οποίος έκανε πορεία στο Αίγιο μαζί με άλλους ιερείς για το Σκοπιανό και διοργανώνει και συλλαλητήριο!

Συνεχίζοντας τις σκοταδιστικές αντιλήψεις και κατά την πάγια τακτική του ανάμειξης σε όλα και σε τομείς που δεν τον αφορούν όπως η πολιτική και η εξωτερική πολιτική εν προκειμένω, ο Αμβρόσιος διοργάνωσε μίνι πορεία ιερέων στο Αίγιο.

Οι ιερείς, κρατώντας πανό που έγραφαν «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», πρωτοστατούντος του Αμβροσίου έκαναν πορεία στη Μητροπόλεως, τον κεντρικότερο δρόμο του Αιγίου.

Οι καμπάνες των Ιερών Ναών χτυπούσαν χαρμόσυνα θέλοντας έτσι ο Αμβρόσιος, όπως υποστηρίζει, να διατυμπανίσει το «όχι» της εκκλησίας στη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι ιερείς πήγαν και στα διόδια, στην εθνική οδό, όπου μοίρασαν φυλλάδια στους διερχόμενους οδηγούς καλώντας τους σε ξεσηκωμό.

Για την επόμενη Κυριακή διοργανώνεται συλλαλητήριο στην πλατεία Φανερωμένης με πρωτοβουλία της εκκλησίας αλλά και της δημοτικής αρχής και άλλων τοπικών φορέων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις