Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοίνωσε την απόκτηση του Θίο Γουόλκοτ η Έβερτον
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Θίο Γουόλκοτ η Έβερτον

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Θίο Γουόλκοτ στην Έβερτον από την Άρσεναλ, έναντι του ποσού των 22.500.000€. Ο 28χρονος επιθετικός αποτελεί το δεύτερο απόκτημα του Σαμ Αλαρντάις στην περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τον Τούρκο στράικερ, Τσενκ Τοσούν, από τη Μπεσίκτας (22.000.000€). Η κίνηση αυτή, αποτελεί το τέλος της 12ετούς παρουσίας του […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Θίο Γουόλκοτ στην Έβερτον από την Άρσεναλ, έναντι του ποσού των 22.500.000€.

Ο 28χρονος επιθετικός αποτελεί το δεύτερο απόκτημα του Σαμ Αλαρντάις στην περίοδο του Ιανουαρίου, μετά τον Τούρκο στράικερ, Τσενκ Τοσούν, από τη Μπεσίκτας (22.000.000€).

Η κίνηση αυτή, αποτελεί το τέλος της 12ετούς παρουσίας του Γουόλκοτ στους Λονδρέζους, όπου σε 397 συμμετοχές πέτυχε 108 γκολ.

Η πρώην ομάδα του, η Σαουθάμπτον, από την οποία αποχώρησε το 2005 για να ενταχθεί στην Άρσεναλ, είχε επίσης δείξει ενδιαφέρον για να τον φέρει πίσω, αλλά ο παίκτης προτίμησε τους «μπλε».

Ο Γουόλκοτ, ο οποίος από την έναρξη της σεζόν δεν είχε ξεκινήσει ούτε μία φορά στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων», εκτιμά ότι υπό τις οδηγίες του Αλαρντάις μπορεί να «αναγεννηθεί» ποδοσφαιρικά.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παραδέχθηκε πως δεν επιθυμούσε να φύγει ο Γουόλκοτ, ωστόσο υποστήριξε παράλληλα ότι δεν μπορούσε να του εγγυηθεί σημαντικό χρόνο συμμετοχής, κάτι που ο Άγγλος διεθνής επιθυμούσε ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Γουόλκοτ, ο οποίος έχει 47 συμμετοχές με τα «Τρία Λιοντάρια», δεν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής από το φιλικό εναντίον της Ισπανίας τον Νοέμβριο του 2016.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις