Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τα σχολικά γεύματα στο νέο σποτάκι του Τσίπρα- Κλείνει με την κλασσική ατάκα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σχολικά γεύματα στο νέο σποτάκι του Τσίπρα- Κλείνει με την κλασσική ατάκα

Τα σχολικά γεύματα στα Δημοτικά σχολεία είναι το θέμα του νέου βίντεο που δημοσίευσε το Μαξίμου για την προβολή του κυβερνητικού έργου. Το βίντεο είναι διάρκειας 1′ και 13″ και παρουσιάζονται εικόνες από την παρασκευή και διάθεση γευμάτων στους μαθητές αλλά και τα οφέλη που έχουν προκύψει από το πρόγραμμα της κυβέρνησης. Μεταξύ των μηνυμάτων […]

Τα σχολικά γεύματα στα Δημοτικά σχολεία είναι το θέμα του νέου βίντεο που δημοσίευσε το Μαξίμου για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

Το βίντεο είναι διάρκειας 1′ και 13″ και παρουσιάζονται εικόνες από την παρασκευή και διάθεση γευμάτων στους μαθητές αλλά και τα οφέλη που έχουν προκύψει από το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Μεταξύ των μηνυμάτων που προβάλλονται είναι:

-130.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων τρώνε σωστά.

-Υποχωρεί η παιδική παχυσαρκία.

-Η Μεσογειακή διατροφή μεγαλώνει γερούς οργανισμούς.

-Οι θέσεις εργασίας στον τομέα της σίτισης αυξάνονται.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο δεν «πρωταγωνιστεί» ο πρωθυπουργός όπως στο προηγούμενο με το κοινωνικό μέρισμα, αλλά κλείνει με τον ίδιο να λέει «ήταν δίκαιο έγινε πράξη»

Το βίντεο του Μαξίμου ανήρτησε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του σχολιάζοντας:

«Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις