Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Όλα αυτά που σε δύο χρόνια θα μας είναι περιττά…
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Όλα αυτά που σε δύο χρόνια θα μας είναι περιττά…

  Ο κόσμος, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς, με τις αλλαγές να είναι πλέον αναπόφευκτες. Πράγματα τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα αναμένεται να ξεχαστούν στο μέλλον και να φαίνονται μουσειακά εκθέματα στις επόμενες γενιές. Κάποτε το ραδιόφωνο ήταν το μοναδικό μέσο επαφής του οποιοδήποτε με τον έξω κόσμο μόνο και […]

 

Ο κόσμος, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς, με τις αλλαγές να είναι πλέον αναπόφευκτες. Πράγματα τα οποία θεωρούσαμε δεδομένα αναμένεται να ξεχαστούν στο μέλλον και να φαίνονται μουσειακά εκθέματα στις επόμενες γενιές.

Κάποτε το ραδιόφωνο ήταν το μοναδικό μέσο επαφής του οποιοδήποτε με τον έξω κόσμο μόνο και μόνο για να ξεπεραστεί στη συνέχεια από την τηλεόραση. Τα νέα κάποτε μεταδίδονταν μόνο από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τις εφημερίδες.

Πλέον από το κινητό οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει τα νέα όλου του κόσμου. Η επικοινωνία επίσης άλλαξε και τα γράμματα είδαν να αντικαθίστανται από βιντεοκλήσεις στην άλλη πλευρά του κόσμου.

Η τεχνολογία “τρέχει” και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πώς θα είναι ο κόσμος μας σε μερικά χρόνια από τώρα.

Πολλά, θα έχουν ξεπεραστεί από την τεχνολογία και θα εξαφανιστούν ήδη από το, όχι και τόσο μακρινό, 2020.

Τα 14 αντικείμενα που θα αποτελέσουν σύντομα μουσειακό είδος:

1. Εφημερίδες
2. Περιοδικά
3. Ψηφιακή κάμερα
4. Φλασάκια
5. Σκληροί δίσκοι
6. Κομπιουτεράκια
7. Σταθερό τηλέφωνο
8. Τηλεκοντρόλ
9. Κωδικοί
10. Μπλοκ επιταγών
11. Ταξιδιωτικοί πράκτορες
12. Κλειδιά αυτοκινήτου
13. Ακουστικά
14. Καλώδιο φόρτισης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις