Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ενδιαφέρον από Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ για τον Ζέλσον Μάρτινς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενδιαφέρον από Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ για τον Ζέλσον Μάρτινς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο ταχύτατος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζέλσον Μάρτινς. Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo», οι Βαυαροί βλέπουν τον 22χρονο ως διάδοχο του Ριμπερί και του Ρόμπεν και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, έστειλαν σκάουτερ στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Μπενφίκα, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο ταχύτατος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ζέλσον Μάρτινς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «O Jogo», οι Βαυαροί βλέπουν τον 22χρονο ως διάδοχο του Ριμπερί και του Ρόμπεν και θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα, έστειλαν σκάουτερ στο ντέρμπι με αντίπαλο τη Μπενφίκα, ο οποίος έμεινε άκρως ικανοποιημένος από την απόδοσή του.

Ενδιαφέρον για την περίπτωση του μεσοεπιθετικού από το Πράσινο Ακρωτήρι δείχνει και η Λίβερπουλ, η οποία θέλει να αντικαταστήσει τον Κουτίνιο και έχει γεμάτα τα ταμεία της.

Η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 60.000.000€, ωστόσο, οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσάιντ προσφέρουν σε πρώτη φάση τα μισά.

Ο Μάρτινς αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ με την πρώτη ομάδα έχει αγωνιστεί 117 φορές, πετυχαίνοντας 23 γκολ και μοιράζοντας 26 ασσίστς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις