Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή ο Νίκος Καρέλης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο με πνευμονική εμβολή ο Νίκος Καρέλης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Νέα περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο Νίκος Καρέλης. Ο επιθετικός της Γκενκ, ο οποίος είχε μείνει δέκα μήνες εκτός δράσης, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2016, αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Η διοίκηση του βελγικού συλλόγου γνωστοποίησε ότι ο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Νέα περιπέτεια με την υγεία του περνάει ο Νίκος Καρέλης.

Ο επιθετικός της Γκενκ, ο οποίος είχε μείνει δέκα μήνες εκτός δράσης, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2016, αισθάνθηκε πόνο στο στήθος και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Η διοίκηση του βελγικού συλλόγου γνωστοποίησε ότι ο 26χρονος άσος υπέστη ξανά πνευμονική εμβολή, ενώ η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως τώρα παίρνει φαρμακευτική αγωγή και πως δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γκενκ, ο Καρέλης πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο για δύο νύχτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει αεροπορικώς στο Βέλγιο, δεδομένου ότι η ομάδα πραγματοποιεί μια μίνι χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία.

Ο διεθνής άσος θα γυρίσει οδικώς στο Βέλγιο, ενώ η ανακοίνωση της Γκενκ αναφέρει ότι θα μπορέσει να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις το συντομότερο δυνατόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις