Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

22

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιώργος Σπανός: «Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιώργος Σπανός: «Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι. Μάλιστα, τόνισε πως οι υπόλοιποι διεκδικητές παλεύουν με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Περιστερίου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ» ανέφερε πως δεν πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είναι αισιόδοξοι.

Μάλιστα, τόνισε πως οι υπόλοιποι διεκδικητές παλεύουν με πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα, ενώ αυτοί με…σφεντόνες!

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα: «Εγώ το αποκλείω, οι παίκτες μου όχι! Επειδή είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, επειδή είμαι στην Ελλάδα, και ξέρω τι γίνεται. Οι άλλοι έχουν πυρηνικά όπλα σε όλα τα επίπεδα και εμείς παλεύουμε με σφεντόνες».

Για το πότε θα μπορεί να πει ότι ο Ατρόμητος πάει για τον τίτλο: «Αν νικήσουμε στο Περιστέρι Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, τότε θα πω ότι πάμε για πρωτάθλημα, αλλά μέχρι να αρχίσουμε να παίζουμε μαζί τους στο Περιστέρι έχουμε μια σειρά αγώνων που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με μεγάλη προσοχή».

Για το ποιος έχει έστω και 1% περισσότερες πιθανότητες από τους υπόλοιπους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός! Διότι έχει το DNA του πρωταθλητή, ξέρει τον πρωταθλητισμό, το έχει κάνει και ξανακάνει, έχει την τεχνογνωσία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις