Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοινώνεται αύριο ο Αζεβέδο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώνεται αύριο ο Αζεβέδο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβάλλεται σήμερα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο. Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στη διαδικασία του βασικού ιατρικού ελέγχου υποβάλλεται σήμερα για τον ΠΑΟΚ ο Μάρσιο Αζεβέδο.

Τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων πιστοποιούν, σύμφωνα με τους «ασπρόμαυρους», πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι υγιής, όπως, άλλωστε, τόνισε εμφατικά, με την άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου (6/1) και ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας για τον Αζεβέδο αφορά σε αιματολογικές εξετάσεις και τυπικού χαρακτήρα ζητήματα, ενώ αύριο αναμένεται να δρομολογηθούν γραφειοκρατικά θέματα, η τακτοποίηση των οποίων θα οδηγήσει στην τυπική ανακοίνωση για την ένταξή του στο δυναμικό της ομάδας, ως το τέλος της σεζόν, με δανεισμό από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, έχοντας την προοπτική συνέχισης της συνεργασίας μαζί του, εφόσον το επιλέξει, με την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις