Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φρικτός τραυματισμός για τον Σέρτζι Σαμπέρ! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φρικτός τραυματισμός για τον Σέρτζι Σαμπέρ! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο αγώνας της Λας Πάλμας με αντίπαλο την Έιμπαρ, στιγματίστηκε από τον φρικτό τραυματισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Σέρτζι Σαμπέρ. Ο νεαρός, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στη Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Τζουάν Τζορντάν, γύρισε το αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης. Σήμερα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο αγώνας της Λας Πάλμας με αντίπαλο την Έιμπαρ, στιγματίστηκε από τον φρικτό τραυματισμό του 22χρονου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Σέρτζι Σαμπέρ.

Ο νεαρός, του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στη Μπαρτσελόνα, στην προσπάθειά του να ανακόψει τον Τζουάν Τζορντάν, γύρισε το αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης.

Σήμερα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ενώ την αποθεραπεία του θα αναλάβει το ιατρικό τιμ των Καταλανών ύστερα από συνεννόηση των δύο ομάδων.

Όπως είναι λογικό, χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Tη φετινή σεζόν ο Σαμπέρ μετρούσε πέντε συμμετοχές, με τον Πάκο Χέμεθ να τον εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια, δίνοντάς του φανέλα βασικού.

https://www.youtube.com/watch?v=lozBTetpe8Q

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις