Αθήνα

°C

Πέμπτη

24

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η Κατερίνα Σολδάτου σπάει τα ρεκόρ: Χορός που κόβει την ανάσα στο ιστορικό Φαράγγι του Βίκου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Κατερίνα Σολδάτου σπάει τα ρεκόρ: Χορός που κόβει την ανάσα στο ιστορικό Φαράγγι του Βίκου

    Έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία με τους New York Times, Associated Press και πολλά άλλα, να την φιλοξενούν στις σελίδες τους. Η αθλήτρια, χορεύτρια και performer Κατερίνα Σολδάτου που έχει γεννηθεί για το aerial dancing στα πιο extreme μέρη, πήδηξε με τα πανιά της από το ιστορικό Φαράγγι του Βίκου. Συγκεκριμένα, […]

 

 

Έχει γίνει θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία με τους New York Times, Associated Press και πολλά άλλα, να την φιλοξενούν στις σελίδες τους.

Η αθλήτρια, χορεύτρια και performer Κατερίνα Σολδάτου που έχει γεννηθεί για το aerial dancing στα πιο extreme μέρη, πήδηξε με τα πανιά της από το ιστορικό Φαράγγι του Βίκου.

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν λίγες μέρες έκανε aerial dancing στο Φαράγγι, χορεύοντας στο κενό από ύψος 800 μέτρων με ένα κόκκινο πανί.

Κάνοντας εντυπωσιακές φιγούρες στο κενό με θέα τα βουνά των Ιωαννίνων, η Κατερίνα Σολδάτου έκανε για πρώτη φορά aerial dance act σε αυτό το υψόμετρο, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ της.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Φαράγγι αποτελεί μέρος του World Guiness Records ως το βαθύτερο σε αναλογία ως προς το πλάτος του παγκοσμίως.

Η εντυπωσιακή αυτή performance υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του project «Greece Has Soul» της Κατερίνας Σολδάτου.

Μέσω αυτή της ιδέας, η απίστευτη αθλήτρια ταξιδεύει με την ομάδα της σε διαφορετικά μέρη και προορισμούς απαράμιλλης ομορφιάς και μεγάλης ιστορικής σημασίας αποτυπώνοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Η ίδια έχει ξανακάνει aerial dancing στην γέφυρα της Χαλκίδας, της Κορίνθου και της Τατάρνας των Αγράφων, στους βράχους και τις σπηλιές των Μετεώρων καθώς και στο Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις