Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

22

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση της ληστείας- μαμούθ: Μπερδεμένες οι καταθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτι δεν πάει καλά με την υπόθεση της ληστείας- μαμούθ: Μπερδεμένες οι καταθέσεις

Η ληστεία- μαμούθ στον Βόλο που έγινε λόγω της τεράστιας λείας πρώτο θέμα, μοιάζει κάπως μπερδεμένη κι όπως φαίνεται κάτι δεν πάει καλά… Αρχικά, το θύμα, ο Γιώργος Δεληγιώργης, είχε δηλώσει ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και έκλεψαν τεράστιο χρηματικό ποσό και λίρες. Συγκεκριμένα, όπως υποστηριζόταν, ανέφερε ότι […]

Η ληστεία- μαμούθ στον Βόλο που έγινε λόγω της τεράστιας λείας πρώτο θέμα, μοιάζει κάπως μπερδεμένη κι όπως φαίνεται κάτι δεν πάει καλά…

Αρχικά, το θύμα, ο Γιώργος Δεληγιώργης, είχε δηλώσει ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του και έκλεψαν τεράστιο χρηματικό ποσό και λίρες. Συγκεκριμένα, όπως υποστηριζόταν, ανέφερε ότι του έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με το e-thessalia, στη συνέχεια η κατάθεσή του Γιώργου Δεληγιώργη άλλαξε όταν διαπίστωσε ότι κλάπηκαν περισσότερες, με αποτέλεσμα να δήλωσε τελικά πως μαζί με το ποσό του ομολόγου κλάπηκαν 900 λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας όπου ζούσε ο 92χρονος.

Ωστόσο, χθες το βράδυ, ο αδελφός του Γιώργου Δεληγιώργη, Νικόλας, σε δηλώσεις του στην TRT, ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο αδελφός του, Γιώργος Δεληγεώργης, αφορά το ποσό των 50.000 ευρώ και 900 λίρες και όχι 1,3 εκατ. ευρώ, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του.

Μάλιστα επέμενε πως δεν γνώριζε από που προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατομμύρια και τις λίρες. Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!

Ωστόσο συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.

Την ίδια ώρα, τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζουν το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλούν για χιλιάδες λίρες!

Ο ιστότοπος thenewspaper αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια είχαν κάνει ανάληψη του ποσού από την τράπεζα πριν επιβληθούν τα capital controls, ωστόσο το e-thessalia.gr, κάνει λόγο για σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγιώργη αναφέροντας μάλιστα ότι η Αστυνομία προσανατολίζεται στην άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου έτσι ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις