Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε σε ανήλικη και την σκότωσε
ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε σε ανήλικη και την σκότωσε

Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από […]

Μια 15χρονη Γερμανίδα τραυματίστηκε θανάσιμα όταν ένας Αφγανός, συνομήλικός της, της επιτέθηκε με μαχαίρι σε εμπορικό κατάστημα της περιοχής Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εισαγγελίας και της αστυνομίας αργά χθες βράδυ, οι δύο έφηβοι εθεάθησαν να διαπληκτίζονται και ακολούθησε η επίθεση του νεαρού με το μαχαίρι. Η σύλληψή του κατέστη δυνατή έπειτα από παρέμβαση και περαστικών. Λίγο αργότερα, η κοπέλα, η οποία είχε στο μεταξύ μεταφερθεί στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά της.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 15χρονος Αφγανός, ο οποίος θα παρουσιαστεί σήμερα στον Εισαγγελέα, έχει υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.
Μόλις πέρυσι τον Δεκέμβριο είχε γίνει γνωστή η δολοφονία μιας φοιτήτριας ιατρικής στην πόλη Freiburg της Γερμανίας από Αφγανό μετανάστη.

Η άτυχη Maria Ladenburger, η οποία εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό προσφύγων, επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στη Freiburg όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.

Ο δράστης τη βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις