Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρόταση για τον Πέλκα, πόσα προσφέρει η ομάδα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόταση για τον Πέλκα, πόσα προσφέρει η ομάδα

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας έχει μπει ο Δημήτρης Πέλκας μετά από τις τελευταίες εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Voetbalnieuws τονίζει, σύμφωνα με το seleo, ότι ο τεχνικός της Μπριζ και πρώην βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στην Τούμπα, Ιβάν Λέκο, εκτιμά τις ικανότητες του παίκτη του Δικέφαλου του Βορρά και ίσως επιχειρήσει να τον […]

Στο στόχαστρο ευρωπαϊκής ομάδας έχει μπει ο Δημήτρης Πέλκας μετά από τις τελευταίες εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Voetbalnieuws τονίζει, σύμφωνα με το seleo, ότι ο τεχνικός της Μπριζ και πρώην βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στην Τούμπα, Ιβάν Λέκο, εκτιμά τις ικανότητες του παίκτη του Δικέφαλου του Βορρά και ίσως επιχειρήσει να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

«Ο Λέκο γνωρίζει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό από το πέρασμά του ως δεύτερος προπονητής στον ΠΑΟΚ και τώρα θέλει να τον πάρει στο στάδιο “Γιαν Μπρεϊντέλ”. Ο Πέλκας μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα, όσο και στις δύο πλευρές και κοστίζει περίπου 2 εκατ. ευρώ», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις