Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η «μαμά» της Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει
ΚΟΣΜΟΣ

Η «μαμά» της Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει

  Το τραπέζι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ήθελε να βγάλει τζάμπα, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Λέινι Καζάν, την οποία γνωρίζουμε ως μητέρα της Νία Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά». Η Αμερικανίδα ηθοποιός συνελήφθη να κλέβει διάφορα προϊόντα από μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια. Η Καζάν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω καθώς προσπαθούσε να φύγει με […]

 

Το τραπέζι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ήθελε να βγάλει τζάμπα, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Λέινι Καζάν, την οποία γνωρίζουμε ως μητέρα της Νία Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός συνελήφθη να κλέβει διάφορα προϊόντα από μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια. Η Καζάν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω καθώς προσπαθούσε να φύγει με ψώνια αξίας 180 δολαρίων.

Οπως αναφέρει το TMZ, η Καζάν έβαλε τα ψώνια μέσα στις τσάντες και επιχείρησε να τρέξει προς το αυτοκίνητό της, χωρίς να πληρώσει. Ενας υπάλληλος ενημέρωσε την αστυνομία και η Καζάν οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

Οπως υποστήριξε δεν είχε πάνω της χρήματα και γι’ αυτό προσπάθησε να φύγει με αυτόν τον τρόπο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις